Privacybeleid Komma073

In deze privacyverklaring lees je precies hoe Komma073 met jouw (persoons)gegevens omgaat. Hoe, en met welk doel, gegevens worden verzameld en opgeslagen. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik maakt van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen. 

Bedrijfsactiviteiten


Komma073 is een eenmanszaak die wordt vertegenwoordigd door Myke van Asseldonk-Habraken. Als zelfstandige help ik ondernemers met on- en offline communicatie, schrijf en redigeer teksten en beheer social media accounts. Komma073 is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69699704 en gevestigd aan Celebesstraat 7, 5215 VA 's-Hertogenbosch. Komma073 is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

  • Komma073

  • Myke van Asseldonk-Habraken

  • Celebesstraat 7

  • 5215 VA 's-Hertogenbosch

  • 06 30749865

  • myke@komma073.nl 
     

Persoonsgegevens die komma073 verwerkt:


Gegevens worden verzamelend met als doel alle bedrijfsactiviteiten naar behoren uit te kunnen voeren en de website continu te verbeteren (Google Analystics). Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • Voor- en achternaam

  • Adresgegevens

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Bankrekeningnummer

  • Communicatiemateriaal en teksten

  • Anonieme gegevens t.b.v Google Analytics

Ontvangers gegevens


Naast Komma073 zijn er ook een aantal externe ontvangers van je gegevens. Als je bijv. het contactformulier op mijn website invult worden de ingevulde gegevens ook opgeslagen op de server van de partij die mijn website host. Met externe partijen heb ik een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van je gegevens. 


Hoe lang worden je gegevens bewaard?


Je gegevens worden niet langer dan strikt noodzakelijk bewaard. Personalia, adres en contactgegevens worden maximaal 7 jaar na het boekjaar waarin dienstverlening is beëindigd verwijderd i.v.m. wettelijke verplichting belastingdienst. Communicatiemateriaal en teksten blijven bewaard in een offline back-up systeem dat is beveiligd met een wachtwoord. Indien je anders aangeeft verwijder ik de documenten direct. 


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen


Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door Komma073 en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Mail je verzoek naar myke@komma073.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen ik een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. 

Klachtenregeling
 

Komma073 wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

Hoe je persoonsgegevens beveiligd zijn


Komma073 neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met me op: myke@komma073.nl 
 

Contact

T: 06 30749865

M: myke@komma073.nl

's-Hertogenbosch

© 2018 Komma073 - All rights reserved | disclaimer | algemene voorwaarden | privacybeleid |

Volg komma073

Over komma073